X

Marsipan eller desemberipan

I går laget vi så mye marsipan at vi ikke fikk formet alt engang. Det ble marsipan i mange farger og former. Men mange ulike smaker blandet sammen med. Det ble nøttebonanzah, sjokoladebonanzah og fruktbonanza. Nå har vi konfekt ut hele adventstida og sannsynligvis ut jula, særlig siden vi på fredag laget en kilo marsipan her hjemme også. Hjemmelaget marsipan synes jeg er veldig mye bedre enn noen av de jeg har kjøpt. Det er litt arbeid med det, men jeg mener det er verdt det. Det kommer nok til være en førjulstradisjon her i huset i mange år framover.

I dag har vi tenkt å gjøre noe annet vi har tradisjon for å gjøre før jul. Dagens spørsmål er hvilken førjulstradisjon vi har planlagt for i dag. Det er ikke noe som er fast på andre søndag i advent. Vi skal i tillegg tenne to lilla lys i adventsstaken. 25 poeng for riktig svar. Det er kun lov med et forslag. Svar innen mandag 9. klokka 10.00.

magnhild@hildulf.no:

View Comments (13)