Luke 23 Lillejulaften

Det var jo muligheter for flere poeng enn de flest hadde i går. Jeg beklager Hilde, men jeg kan ikke gi deg poeng for noe du hadde tenkt å svare 😉 Så kjedelig å bruke hele bittelillejulaften på å skaffe ny telefon Silje, men du kan jo være glad for at det ikke skjedde natt til julaften. Det ble ikke så mye søvn i natt heller Hilde, men da får jeg kanskje gjort meg ferdig med huset og forberedelsene i dag.

Svarene er som følger, Hildegunn, Silje og Storesøster hadde fått poeng 14 ganger, Mildrid hadde derimot fått poeng flest ganger, nemlig 16. 5 personer har flere kommentarer enn meg i bloggen, 5 innlegg ligger som kladd og er aldri blitt postet, og 1 person etterlyste innlegg i går.

All ære til Hildegunn i dag, du hadde bare en feil og får 420 poeng, Mildrid, Thoralf, Storesøster og Irene får 100 poeng hver og Are får 120 poeng. Det betyr at Hildegunn går opp i ledelsen med to luker igjen.

Jeg er så takknemlig for at dere er med på kalenderen min, jeg synes det er veldig givende. Det er til tider vanskelig å finne spørsmål som er rettferdige. I dag fortsetter jeg med poengbonanzaen. Siden i går har jeg fått ny rekord på visninger på hildulf.no.

  1. Hvor mange visninger er loggført på hildulf.no i skrivende stund 23. desember? 100 poeng
  2. Labbetus ble i dagens episode av Teodors julekalender avslørt som bolletyven. Men hvem er det som i tidligere episoder av kalenderen har vært på besøk hos Teodor og spurt etter Labbetus? 100 poeng
  3. Hvem er inni Labbetus? 100 poeng
  4. Hvilke andre barne-TV-helter fra min barndom besøker Teodor i hans julekalender? 100 poeng per person
  5. Er du avhengig av en spesiell julemiddag for at det skal bli jul? Hva skal du spise til middag i morgen? 100 poeng med mindre det er Grandiosa…

God lillejulaften til dere alle. Her gledes det til å pynte etter at ryddinga og vaskinga er unnagjort.

7 kommentarer til “Luke 23 Lillejulaften

  1. 3. Geir Børresen
    4Eli fra Stjørdal Rygg,skomaker og snekker Andersen
    5 Det skal helst være ribbe,med riskrem til dessert
    1 jeg har ikke peiling,men jeg kan jo tippe 150

  2. 1.tippe 95 visninger
    2. har ikje hørt om han
    3. vet ikje men sier Geir børrensen siden det var det som mormor har skrevet
    4. eli fra Stjørdal rygg , skomaker og snekker Andersen siden det var det mormor hadde skrevet
    5.eg e ikje avhengig av noe spesielt kjøtt t julemiddag men eg e avhengig av stoffing som bestefar har laget

  3. 1. Tipper 128 visninger

    2. Vet ikke

    3. Geir Børresen

    4. Eli Rygg fra Portveien 2 , skomaker Andersen og snekker Andersen.

    5. Jeg er ikke avhengig av spesiell middag for å få jul, men har vel hatt ribbe og kalkun halvt om halvt. I morgen er planen ribbe og pinnekjøtt.
    Riskrem med rød saus er vel også en bra avslutning på en sånn bedre middag.

    Lykke til med de siste forberedelsene alle sammen. ?❤️??

  4. Prøver for 6. gang å sende dette:
    1. 112 visninger
    2. Halvdan Sivertsen
    3. Geir Børresen
    4. Tasmus, Skomaker Andersen, Melvin
    5.Det må ikke være ribbe, men en stor fordel
    Og det er det i år med riskrem til dessert

  5. 1. 350
    2. Halvdan Sivertsen
    3. Geir Børresen
    4. Tassmus, skomaker Andersen, Labbetuss, Melvin tix og Eli fra portveien
    5. Må spise lefse og sylte skal det bli jul. Vi skal ha ribbe til middag og riskrem til dessert.

  6. 1. Veldig usikker her…hvis det er hver gang noen er innom, kan det jo være veldig mange!!! Hmmm…. Jeg tipper 730

    2. Halvdan Sivertsen

    3. Geir Børresen

    4. Eli fra Portveien, men hun er vel der hver dag. Tassmus, Skomaker Andersen, Melvin tix og Labbetuss.

    5. Jeg er vant til pinnekjøtt og/eller ribbe julaften. De siste årene har det vært ribbe, som det også blir i år. Har også medisterkaker, pølser, poteter, surkål og saus til. Her blir det riskrem til dessert på oss voksne og vannmelon til Oddi ?

  7. 1. 41
    2. Halvdan Sivertsen
    3.Geir Børresen
    4. Eli Rygg, Halvdan Sivertsen, Skomaker Andersen, Tassmus, Melvin Tix, Labbetuss.
    5. Før var det ofte Torsk julaften, men de senere årene som har det blitt ribbe, og det blir det i morgen også 🙂 Og så riskrem til dessert .
    Men MÅ ha kalkun 1. juledag, ingen jul uten 🙂

Legg igjen en kommentar til Storesøster Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.